Eveniment de business networking la Ploiesti, cu Marius Stefan, Bogdan Stoica, Razvan Tudor

Eveniment de business networking la Ploiesti, cu Marius Stefan, Bogdan Stoica, Razvan Tudor

"Sunt 3 ani in care ne-am intalnit, saptamanal, cu convingerea ca: Afacerile se fac intre Oameni. Am descoperit, in timp, beneficiile networkingului, am cladit relatii de business, colaborari, ne-am promovat afacerile, am facut schimb de experiente si, cel mai important, am evoluat impreuna. Va multumim tuturor celor alaturi de care am construit traditie pana acum si, in acelasi timp, speram sa ni se alature cat mai multi oameni care isi doresc sa faca afaceri intr-o maniera diferita, prin implicare si crestere personala. Va invitam asadar sa ne intalnim marti, 23 ianuarie 2018, intre orele 17:30 – 20:30, la City Restaurant & Pub, intr-un cadru relaxat si prietenos, dar de data aceasta mai multi decat de obicei", anunta clubuldenetworking.ro.

la City Restaurant&Pub ajungi usor cu WAZE: www.waze.com/location?h=sxfrxrvz9

Speakeri:

Bogdan Stoica sustine ca face networking de o viata, pentru ca nici jurnalismul, nici fotografia comerciala, nici consultanta de comunicare nu pot fi practicate cu succes doar postandu-ti mobilul pe un site si asteptand sa te sune lumea. Dupa aproape 20 de ani de presa, Bogdan a vandut cele trei platforme de stiri create de la zero, a abandonat consultanta de comunicare politica si s-a concentrat pe lucrurile care-i plac: fotografia, literatura si upcycling-ul. Face fotografie comerciala, preda la workshop-uri de fotografie cu telefonul si a scris patru carti. A trecut astfel de partea cealalta a jurnalismului, fiind invitat sa scrie editoriale pe platforme online nationale sau sa participe la emisiuni tv. Periodic, “infiaza” cate un brand si-l promoveaza folosindu-si propria notorietate, cafeneaua 5ToGo, magazinul Aprozaresti sau pagina SalamDBiscuiti fiind cele mai recente “adoptii”. Isi umple timpul liber salvand diverse obiecte vechi carora le da o noua destinatie, ocupatie care in strainatate se numeste upcycling.

Razvan Tudor a testat networkingul in toate ipostazele pe care ti le ofera capitalismul contemporan: angajat, angajator si freelancer. Pentru ca este un foarte bun povestitor, in mod frecvent, sustine cursuri de networking bazate pe experinta personala in acest domeniu. Este, in acelasi timp, unul dintre promotorii conceptului de management al riscului in Romania. Razvan este economist cu o experienta vasta, din care peste 18 ani doar in managementul riscului si instrumente financiare derivate. Si-a desavarsit formarea profesionala prin experienta acumulata in domeniu dar si prin studii de specialitate absolvite in SUA, UK si Romania. A facut parte din comitetul de localizare al ASRO pentru Standardul ISO 31000 de management al riscului si a sustinut peste 100 de cursuri de management al riscului in diferite industrii. Pentru prima si singura data, la invitatia lui Razvan, Nassim Taleb, autorul celebrei carti Lebada Neagra a venit si in Romania in 2005. A fost angajat si implicat in industria de asigurari din Romania pentru implementarea Solvency II, iar in momentul de fata activeaza ca manager de risc in cadrul celei mai mari companii energetice din Romania dar si ca “silent partner” in cadrul unei firme de traduceri: Traducembine.

Marius Stefan este antreprenor in serie si pasionat de invatare continua. Dupa ce a absolvit programul MBA al Robert H. Smith School of Business al University of Maryland, s-a intors in tara si a dezvoltat mai multe afaceri in retail, advertising si servicii. Cea mai mare parte a timpului o dedica Autonom (www.autonom.ro). Compania a fost pornita ca un proiect in 2006 si a crescut cu 2 cifre in fiecare an de la infiintare. in acest moment este cea mai mare firma de inchirieri de masini din Romania, cu 45 de agentii in 31 de orase si o flota de peste 3.500 de masini.  Autonom este singura companie cu actionariat romanesc care a primit premiul de Best Employer (Aon Hewitt) timp de trei ani la rand (2014, 2015, respectiv 2016). Marius a fost desemnat in 2015 Antreprenorul Anului atat de catre Wall-Street.ro, cat si de Business Days. incercand sa faca o schimbare in sistemul de educatie, Marius a fondat in 2012 Fundatia Autonom si este membru activ al bordului Teach for Romania.

Fiecare speaker va vorbi 15-20 de minute, dupa care ii veti putea adresa intrebari.

Moderator:

Evenimentul va fi moderat de Claudius Dociu – Jurnalist cu peste 20 de ani de experienta in radio, televiziune si presa scrisa, Claudius a lucrat in aceasta perioada pentru publicatii si posturi nationale cunoscute, precum “Ziua”, Radio Contact, PRO FM sau Realitatea FM ori Antena 1 sau PRO TV. Fondator – alaturi de Centrul Succes Personal – al primului Club de Public Speaking din Ploiesti, licentiat in comunicare si trainer certificat, sustine in mod constant cursuri de vorbit in public, atat pentru adulti, cat si pentru copii, implicandu-se totodata cu entuziasm in sustinerea unor proiecte locale precum “Keep Calm and Speak in Public!” sau Cercul Donatorilor Ploiesti. Este autorul manualului „Arta vorbitului in public”, dedicat tuturor celor care vor sa aprofundeze acest domeniu.

Sponsori si parteneri:

Alpaccess, AFI Ploiesti, Autonom, Cora, Safety Credit, Halewood wines & spirits, ADWIZ® MARKETING, AGC Skyline Euronsult, Alternativ Horizont, Aticus Systems, Edit.ro, Eweb Infopro, Ge Studio, Great Events Romania, Icon Lab, Incorom, Kardynal Industrial, Lamad Services, Observatorul PH, Optic Net, Photografeelings, Ploiesti Basketball, Prahova Business, Prahova economica, Radio Prahova, Radio Wyll Fm, Roengg Consulting, Ziarul Ploiestii.

Beneficiile evenimentului:

Aveti ocazia sa va intalniti cu cel putin 100 – 130 de oameni din mediul de afaceri prahovean. Veti cunoaste si veti afla lucruri noi despre networking si business de la speakerii evenimentului, carora le multumim ca au acceptat invitatia noastra. Veti putea petrece timp pentru un networking de calitate, in timp ce degustati vinuri oferite de partenerii nostri, Cramele Halewood.

Dresscode:

Vorbim de un cocktail. Sunt permise tinutele business sau elegant-casual. 

Cum vii la eveniment si cat costa:

Membri Clubului de Networing Ploiesti participa gratuit. Alti doritori se pot inscrie AICI. Taxa de participare este de 120 de lei, care se poate achita si la fata locului, respectiv la City Restaurant & Pub. Cum numarul de locuri al salii este limitat, organizatorii recomanda inscrierea si plata AICI.

Intrebari? Nelamuriri?

Scrie pe facebook Clubului de Networking Ploiesti

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework