Pe 11 octombrie, fotografiem Ploiestiul in cadrul World Wide Photo Walk, un eveniment planetar

Pe 11 octombrie, fotografiem Ploiestiul in cadrul  World Wide Photo Walk, un eveniment planetar

Cursul de Fotografie Ploieşti împlineşte 2 ani! Cu această ocazie, pe 11 Octombrie 2014, Asociaţia Foto Club Ploieşti îi invită pe toţi pasionaţii de fotografie sa participe la World Wide Photo Walk ediţia 2014, unde Ploiestiul este la prima participare din istorie.

Cine a facut evenimentul

Fotograful ploiestean Sorin Petculescu este cel care a înscris Ploieştiul pe harta oraşelor participante la World Wide Photo Walk, un eveniment fotografic la nivel mondial, fondat şi organizat de către Scott Kelby. Anul trecut au avut loc peste 1.300 de ture foto în oraşe din întreaga lume, în ţări ca Filipine, Statele Unite al Americii, Iran, India, Marea Britanie etc.

Cum procedam:

Pe 11 Octombrie 2014, orice posesor de camera foto, de la cea de pe telefonul mobil pana la cele mai avansate DSLR-uri, se vor intâlni la ora 11:00 în Parcul IL Caragiale (lânga fosta Casă a Căsătoriilor), iar incepând cu 11:30 vom pleca în turul foto. Ne vom deplasa către zona Republicii, trecând prin centru, zona pietonală, pe lângă Palatul Culturii, Halele Centrale, Catedrală şi terminând plimbarea în Parcul Mihai Viteazul, în zona statuii. Evenimentul din Ploieşti este organizat de către Foto Clubul Ploieşti, alături de fotograful Sorin Petculescu (www.sorinpetculescu.ro), lectorul Cursului de Fotografie (www.cursfotoploiesti.ro).

Va puteti inscrie ca fotografi, membri ai echipei oficiale de 50 de persoane, aici: www.kelbyone.com/photowalk/walk/ploiesti-ph-romania/, sau puteti veni, pur si simplu, sa faceti fotografii si sa redescoperiti orasul. 

Sponsori:

  • www.myploiesti.ro - care va premia cu bani cea mai buna fotografie facuta in acea zi si trimisa pana pe 15 octombrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
  • Si www.cursfotoploiesti.ro va pregateste premii-surpriza. 

Vom reveni cu detalii.

Parteneri: www.bogdanstoica.ro, www.myploiesti.ro, www.humansofploiesti.ro, www.cursfotoploiesti.ro, www.sorinpetculescu.ro 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework