Restaurantele London House si Curtea Berarilor au fost vandute. Vezi cine sunt noii proprietari.

Restaurantele London House si Curtea Berarilor au fost vandute. Vezi cine sunt noii proprietari.

Restaurantele London House, de pe Bulevardul Castanilor, si Curtea Berarilor Timisoreana, de anga Hotelul Prahova, si-au schimbat proprietarii. Si daca in cazul London House, detinut anterior de omul de afaceri Doru Morcovescu, a fost vorba de o simpla tranzactie, a carei valoare este confidentiala, la Curtea Berarilor Timisoareana, proprietarul cladirii a vandut-o altuia decat firmei care opera restaurantul si apartinand grupului de firme Urban, controlat de Radu Oprea si Mihai Stefanescu. La London House tranzactia nu a creat efecte. Curtea Berarilor este inchisa. Nu este inca sigur ca localul va functiona sub acelasi brand.

In ambele cazuri, noii proprietari sunt aceeiasi: oamenii de afaceri din spatele grupului de firme Aquila, cu peste 15 ani experienta in distributia activa de produse FMCG si peste 10 ani experienta in transportul intern si international de marfuri. Din grup fac parte firmele Aquila Part Prod, Aquila Construct, Seca Distribution, Nordexim Coffee Services, Standard AVD si Trigor AVD. 

Alin Adrian Dociu şi Constantin Cătălin Vasile sunt proprietarii grupului Aquila, cu o cifră de afaceri cumulată care depăşeşte 200 de milioane de euro si care are ca parteneri sau clienti firme ca Unilever, Lavazza, Philips, Wrigley’s. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework