Du-ti copilul la Scoala Legumelor, in Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan si Billa

 Scoala Legumelor Scoala Legumelor

MAGGI lansează Școala Legumelor, o colecție de cărți pentru copii, ce își propune să sprijine părinții în lupta de a-i împrieteni pe cei mici cu legumele. Consumatorii vor putea intra în posesia celor 5 episoade prin promoția care se va desfășura în perioada 21 august- 20 septembrie. 

Preocupați de alimentația copiilor, părinții încearcă să îi convingă pe aceștia să mănânce legume cât mai des. De la rețete ingenioase, la idei cât mai creative de a aranja legumele în farfurie, sesiuni de gătit împreună și multe altele, lupta pentru ca ei să se apropie de legume se duce zilnic. MAGGI vine în ajutorul familiilor cu Școala Legumelor- un instrument distractiv și educativ prin care părinții îi pot convinge pe cei mici că legumele sunt super eroi și merită să le fie prieteni. 

Consumatorii pot intra în posesia cărților prin promoția desfășurată în perioada 21 august- 20 septembrie,  în marile hypermarket-uri din România. La orice produs MAGGI în valoare de 5 lei achiziționat, consumatorul câștigă pe loc, la alegere, unul dintre cele 5 episoade din Școala Legumelor. În plus, la achiziționarea produselor MAGGI în valoare de 25 de lei, consumatorii primesc întreaga colecție Școala Legumelor. Mai multe detalii despre magazinele participante, mecanismul și calendarul promoției sunt disponibile pe pagina de Facebook MAGGI România și pe www.maggi.ro. 

Acțiunea din Școala Legumelor se concentrează în jurul a trei personaje principale: Tomasina, Brocolius și Țugui. Cei trei eroi își prezintă povestea plină de aventuri în încercarea de a arăta de ce legumele merită să fie pe masa fiecăruia dintre noi. Dincolo de o serie de întâmplări distractive, în care personajele călătoresc în timp și spațiu, colecția prezintă beneficiile legumelor într-o manieră distractivă, ușor de înțeles sau de explicat celor mai mofturoși la acest capitol- copiii.  

În plus, cărticelele conțin și secțiuni interactive, cu întrebări și răspunsuri, pagini de colorat și jocuri, care testează și îmbogățesc cunoștințele copiilor privind legumele. 

 „Știm cât de importantă este o alimentație variată, în special în rândul copiilor. Însă războiul dintre părinți și copii pe tema legumelor nu este nou. Am decis să venim în ajutorul părinților și să le oferim un mijloc educativ și totodată distractiv, prin care aceștia își pot convinge copiii să mănânce legume.” a declarat  Cristina Truță – Senior Brand Manager MAGGI România.

“Nestlé promovează un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată, iar Școala Legumelor este încă un efort în acest sens. Consumul de legume este esențial în dezvoltarea celor mici, acestea fiind bogate în vitamine, minerale și fibre. Părinții au nevoie de instrumente creative când vine vorba de împrietenirea celor mici cu legumele, de aceea credem că cele 5 aventuri vor fi un real ajutor pentru ei.”, spune Nicoleta Tupiță, Specialist în nutriție Nestlé România.

Mai multe despre aventurile din Școala Legumelor puteți afla de pe pagina de Facebook MAGGI România și de pe site-ul www.maggi.ro.  

Rețelele de magazine care participă în promoție sunt Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan şi Billa. Pentru lista completă a magazinelor participante consultați site-ul www.maggi.ro. 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework