Tipul Din Filme Nu Exista - lista librariilor din Romania unde gasesti cartea

Tipul Din Filme Nu Exista - lista librariilor din Romania unde gasesti cartea

Cartea Tipul Din Filme Nu Există, de Bogdan Stoica, este disponibilă pe internet (LINK), dar și în 90 de librării din 25 județe (plus București) ale României. Lista de mai jos include adresele librăriilor din Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia-Mare, Brașov, București, Buzău, Câmpina, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Iași, Oradea, Petroșani, Piatra Neamt, Pitesti, Râmnicu-Vâlcea, Resita, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Târgoviște, Timisoara. 

 

1. Locuiești în BUCUREȘTI? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 25 locații

În București, cartea este disponibilă în librăria Diverta din Băneasa Shopping City, librăria Diverta din centrul Jolie Ville (str Erou Iancu Niculae, nr 103bis), librăria Diverta din Bucuresti Mall (Calea Vitan, nr 55-59), librăria Diverta din Plaza Mall (B-dul Timisoara, nr 26), librăria Diverta din Unirea Shopping City (Piata Unirii, nr 1), librăria Diverta din Promenada Mall (Calea Floreasca, nr. 246B), librăria Diverta din strada Făinari, nr 3 și librăria Diverta din Veranda Obor (Strada Ziduri Mosi nr. 23). Cartea poate fi găsită și în librăria Cărtureşti Verona (str. Arthur Verona 13-15, Sector 1), librăria Cărtureşti Carusel (strada Lipscani, nr. 55, Centrul Istoric), librăria Cărturești Pantelimon (Mega Mall, bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, lângă Arena Națională), librăria Cărtureşti Cotroceni (AFI Palace, Bd. Vasile Milea nr. 4), librăria Cărtureşti Nord (Băneasa Shopping City, soseaua Bucureşti - Ploieşti 42D), librăria Cărturești Fandom (str. Edgar Quinet nr. 9), librăria Cărturești Floreasca (Promenada Mall, Calea Floreasca nr. 246B), librăria Cărturești Park Lake (Park Lake Shopping Center, str Liviu Rebreanu, nr. 4). De pe 7 noiembrie, cartea este disponibilă și în rețeaua de chioșcuri de presă Octagon din Metro Baneasa (Sos. Bucuresti-Ploiesti 44D), Metro Berceni (Bd. Metalurgiei 130 A), Metro Militari (Bd. Iuliu Maniu 500), Metro Pallady (Bdul Theodor Pallady nr. 51), Metro Voluntari (Bulevardul Voluntari, nr.104, oras Voluntari) și librăria Octagon din Gara de Nord (lângă KFC). Din 10 noiembrie, cartea este disponibilă și în librăriile Humanitas din zonele Cișmigiu (Bulevardul Elisabeta nr. 38), Krețulescu (Calea Victoriei nr. 45) și din centrul comercial Auchan Titan  Str. (1 Decembrie 1918 nr. 33 A). 

2. Locuiești în județul ALBA? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 2 locație

În județul Alba, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Alba Mall (Alba Iulia B-dul Tudor Vladimirescu, nr 50A, parter) și în librăria Humanitas Str. 1 Decembrie 1918, bl. M10.

3. Locuiești în județul ARAD? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 3 locații

În județul Arad, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăriile Diverta (din 10 octombrie) și Cărturești (din 5 noiembrie) din Atrium Center, (Arad, B-dul Aurel Vlaicu , nr 10-12) și în chioșcul de presă octagon din Metro Arad (Sos. Calea Zimandului 43C).

4. Locuiești în județul ARGEȘ? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 2 locații

În județul Argeș, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Euromall (Pitesti, Calea Bucuresti, nr 36), dar și în chioșcul de presă Octagon din Metro Pitești (DN 65 B, Km 107, Bradu).

5. Locuiești în județul BACĂU? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Bacău, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită, din 7 noiembrie, în chioșcul Octagon din Metro Bacău (Sos. DN2 Bacau-Focsani).

6. Locuiești în județul BIHOR? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 3 locații

În județul Bihor, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Lotus Market (Oradea, str Nufărului nr. 30), în chioșcul Octagon din Metro Oradea (Calea Clujului 231), dar și în librăria Humanitas din Bulevardul Republicii nr. 11.

7. Locuiești în județul BRAȘOV? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 4 locații

În județul Brașov, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Cărturești din Braşov, Piaţa Sfatului, nr 20 (Mureşenilor spre Schei), cât și, din 7 noiembrie,  în chioșcurile de presă Octagon din Metro Brasov 1 (Sos. DN1, Brasov-Sibiu, km 174 ) și Metro Brasov 2 (Calea Bucuresti, 233) și din librăria Humanitas din Piaţa Sfatului nr. 16.

8. Locuiești în județul BUZĂU? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Buzău, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită, din 7 noiembrie, în chioșcul Octagon din Metro Buzău (Str. Transilvaniei Nr.516, DN 10).

9. Locuiești în județul CARAS-SEVERIN? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Caras-Severin, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Nera Center (Resita, Piata 1 Decembrie 1918, nr 1).

10. Locuiești în județul CLUJ? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 5 locații

În județul Cluj, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din clădirea Hubertus (Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, nr 22), în librăria Cărtureşti din Iulius Mall (str. Al. Vaida-Voievod nr. 53 – 55), în librăria Cărtureşti din Polus Center (str. Avram Iancu, nr. 492-500, comuna Floreşti), dar și în chioșcurile de presă Octagon din Metro Cluj (Floresti, Str. Avram Iancu 488-490) și Metro Turda (Str Campiei nr. 131) și în librăria Humanitas din str. Universităţii nr. 4.

11. Locuiești în județul CONSTANȚA? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 4 locații

În județul Constanța, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită, din 5 noiembrie, în librăriile Cărturești din Maritimo Shopping Center (Blvd. Aurel Vlaicu, nr. 220, Constanţa) și City Park Mall (Blvd. Al. Lapusneanu, nr. 116C, Constanţa), dar și, din 7 noiembrie,  în chioșcurile de presă Octagon din Metro Constanța 1 (Bd. Aurel Vlaicu nr.237)și Metro Constanța 2 (Sos. Mangaliei nr. 211).

12. Locuiești în județul DÂMBOVIȚA? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Dâmbovița, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită, din 7 noiembrie, în chioșcul de presă Octagon din Metro Târgoviște (Bd. I.C. Bratianu, nr.53).

13. Locuiești în județul DOLJ? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există -3 locații

În județul Dolj, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Electroputere Parc (Craiova, Calea Bucuresti, nr 80), în  librariaDiverta din Mercur Mall (Craiova, Str Unirii, nr 14, dar și, din 7 noiembrie,  în chioșcul de presă Octagon din Metro Craiova (Calea Bucuresti, Km 7.5, com. Carcea).

14. Locuiești în județul GALAȚI? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 2 locații

În județul Galați, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită, din 7 noiembrie, în chioșcul Octagon din Metro Galați (DN 26 Galati-Tg.Bujor, Vanatori, km 5) dar și în librăria Humanitas din str. Domnească nr. 45.

15. Locuiești în județul HUNEDOARA? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 3 locații

În județul Hunedoara, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Ulpia Center (Deva, Str 22 Decembrie, nr 37), în librăria Diverta din Petroșani (Str 1 Decembrie 1918, nr 79)cat și, din 7 noiembrie,  în chioșcul de presă Octagon din Metro Deva (Calea Zarandului, nr. 87).

16. Locuiești în județul IAȘI? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 4 locații

În județul Iași, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăriile Cărturești din Iulius Mall (str. Tudor Vladimirescu nr.2) și Palas Mall  (str Stefan cel Mare si Sfant nr 1 A), în chioșcul de presă Octagon din Metro Iași (DN28 Iasi-Tg. Frumos, km 63) dar și în librăria Humanitas din Piaţa Unirii nr. 6.

17. Locuiești în județul MARAMUREȘ? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Maramureș, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită, din 7 noiembrie, în chioșcul Octagon din Metro Baia-Mare (DN1C, B-dul Independentei, km 155).

18. Locuiești în județul MEHEDINȚI? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Mehedinți, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Severin Shopping Center (Drobeta Turnu Severin, B-dul. Mihai Viteazu, Nr.78.

19. Locuiești în județul MUREȘ? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 3 locații

În județul Mureș, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Mureș Mall (Targu Mures, Piata Victoriei, nr 14), în librăria Diverta din Promenada Mall (Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, nr. 243) și, din 7 noiembrie, in chioșcul de presă Octagon din Metro Târgu-Mureș (Str. Gh. Doja 233).

20. Locuiești în județul NEAMȚ? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 3 locații

În județul Neamț, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Galleria (Piatra Neamt, Str. Plaiesului nr. 2), în chioșcul de presă Octagon din Metro Piatra-Neamț (Str. Dumbrava Rosie DN15) și în librăria Humanitas din Piaţa Ştefan cel Mare nr. 15.

21. Locuiești în județul PRAHOVA? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 3 locații

În județul Prahova, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Câmpina, B-dul Carol I, nr 56-58, în librăria Cărtureşti din Ploiești, str Calomfirescu 2, în incinta mall-ului Afi Palace, în chioșcul Octagon din Metro Ploiești (DN 1, Ploiesti-Brasov, km6) și în librăria Humanitas din Piaţa Victoriei nr. 3.

22. Locuiești în județul SATU MARE? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Satu Mare, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită, din 7 noiembrie, în chioșcul Octagon din Metro Satu-Mare (Drum Carei nr. 77-79).

23. Locuiești în județul SIBIU? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 4 locații

În județul Sibiu, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Diverta din Dacia Traiana (Sibiu Str Arhivelor, nr 1), în librăria Diverta din Shopping City Sibiu (Sos. Sibiului, nr. 5), în chioșcul de presă octagon din Metro Sibiu (Sos. Alba Iulia 79A) și în librăria Humanitas din Str. Nicolae Balcescu nr. 16.

24. Locuiești în județul SUCEAVA? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Suceava, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Cărturești din Iulius Mall (Calea Unirii nr.22, Suceava).

25. Locuiești în județul TIMIȘ? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 5 locații

În județul Timiș, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită din 10 octombrie în librăria Diverta din Iulius Mall (Timisoara, Str Demetriade, nr 1) și din 5 noiembrie în librăria Cărtureşti din același mall și în librăria Cărturești de pe str Mercy nr. 7, Timişoara, dar și în chioșcurile Octagon din magazinele Metro Timisoara 1 (Calea Sagului, DN 59, Km 8) și Metro Timisoara 2 (Calea Torontalului, DN6, km5).

26. Locuiești în județul VÂLCEA? Uite de unde poți cumpăra cartea Tipul Din Filme Nu Există - 1 locație

În județul Vâlcea, cartea Tipul Din Filme Nu Există poate fi găsită în librăria Humanitas din Str. Calea lui Traian nr. 147, bl. D2.

 *Lista librăriilor este upgradată permanent, așa că salvați acest link, pentru a fi la curent cu noutățile.

 

Cum cumperi ONLINE cartea Tipul Din Filme Nu Există:

Dacă locuiești într-unul din județele Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Călărași, Covasna, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Olt, Sălaj, Teleorman, Tulcea, Vaslui sau Vrancea, deocamdată poți cumpăra cartea doar de pe internet. Conform paginii de facebook a cărții, cartea poate fi cumpărată de pe site-ul Editurii Univers, astfel: "după ce ai deschis acest link, e timpul să apeși butonul portocaliu "adaugă în coș". Vei ajunge într-o pagină nouă, unde trebuie să apeși butonul portocaliu "pasul următor", care te duce în pagina în care trebuie să adaugi nume, adresă, etc. Tot aici alegi și metoda de plată, dintre cele mai populare din lume, respectiv Braintree (deținută de Paypal), și Stripe (mai puțin cunoscut, dar foarte bine făcută). Dacă întâmpini dificultăți, să știi că e din cauza procesatorilor de plăți și că că poți oricând să alegi opțiunea "plata la livrare", prin care plătești, cash, curierului, când vine cu cartea".

Elefant.ro, libris.ro, dol.ro, librarie.net, librarieonline.ro, librariaeminescu.ro, cartepedia.ro, pricelookup.ro, 

 

Cum cumperi DIN STRĂINĂTATE cartea Tipul Din Filme Nu Există :

"Cititorii din străinătate pot cumpăra cartea folosind acest link. Cartea se livrează oriunde în Europa și în mare parte din restul lumii. Transportul cărții spre orice adresă din Europa costă 35 de lei. "Dacă ești din străinătate, vrei să cumperi cartea și aparent site-ul nu te lasă să plătești online, fă-ți cont pe Editura Univers, loghează-te și reia achiziția. O să vezi că plata se va face fără probleme. Nu alege "plata la livrare" dacă locuiești în străinătate, vei plăti sume colosale. Achită cu cardul și cartea și transportul", menționează aceeasi sursă.

 

Cum cumperi cartea Tipul Din Filme Nu Există cu AUTOGRAFUL autorului:

"Doar la Editura Univers mai găsiți cărți cu autograf, mi-am luxat destul degetele semnând, vă mulțumesc. Pentru loturi mai mari de cărți, pe care le vrei personalizate, scrie-mi la contact @ bogdanstoica.ro", anunță autorul.

 

Vrei să vinzi cartea Tipul Din Filme Nu Există?

Dacă ai o librărie, un chioșc de reviste-cărți, un magazin de papetărie și ai vrea să vinzi această carte sau vrei să oferi clienților tăi această carte, scrie la contact @ bogdanstoica.ro. Vor avea prioritate cererile venite din județele unde cartea nu este deocamdată disponibilă, respectiv Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Călărași, Covasna, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Olt, Sălaj, Teleorman, Tulcea, Vaslui sau Vrancea.

Știri, cronici, review-uri, opinii despre carte

Despre aceasta carte au scris, până acum, în ordine alfabetică: alexandrabohan.combookaholic.ro,  feedler.ro, e-politic.rogoodreads.com, mangalianews.ro, nouria nouriportiadecitit.ro, psnews.ro, republikanews.roziarulincomod.ro, ziuanews.ro, ziarelive.ro. Cel mai citit text despre carte este cel de pe suntblonda.ro.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework