Laser Tag Ploiesti - o noua atractie a orasului

Laser Tag Ploiesti - o noua atractie a orasului

De duminica, 22 aprilie, Ploiestiul are o noua atractie: Laser Tag. Amplasata pe strada Cornatel nr 17 (zona Mihai Bravu/Obor), sala Laser Tag Ploiesti dispune de 24 de arme, tot atatia participanti putand participa. Jocul se desfasoara intr-o hala de 500 de metri patrati si 10 metri inaltime, in care au fost amenajate turnuri, poduri, pasarele care reprezinta un decor post-apocaliptic, in care doua echipe se infrunta pentru suprematie. 

Accesul in sala Laser tag este permis copiiilor mai mari de 7 ani. Jocul costa 1 leu/minut/participant si dureaza 20 de minute. Laser Tag Ploiesti organizeaza si petreceri, care dureaza 3 ore, timp in care au loc 3 partide de 20 de minute. Participantii se pot juca si pe un Xbox, sau la mesele de foosball si airhockey

Contact Laser Tag Ploiesti

lasertagploiesti.ro

facebook.com/LaserTagPartyPloiesti

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0722431084

Laser Tag este un joc high-tech, indoor, de tip combatinventat in anii 70 in Statele Unite, care are loc de obicei intr-o arena special amenajata. Jocul stimuleaza, la copii, eliberarea violentei latente, conditia fizica, spiritul de echipa, viziunea strategica, si ii poate invata ce e tactica, ce inseamna sa castigi si sa pierzi, astfel ca un copil timid sau nesigur, dominat de alti copii, poate sa-si recapete increderea in el si sa-si descopere calitatile de lider. Laser Tag Ploiesti este singura sala de profil din Ploiesti.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework