Tablourile vii, noul MUST al decoratiunilor interioare. Cine le face si cat costa

Tablourile vii, noul MUST al decoratiunilor interioare. Cine le face si cat costa

Ploiesteanca Laura Draghici, care acum doi ani a revolutionat piata florilor cu studioul Chic Fleuriste (vezi detalii AICI), isi face din nou simtita prezenta. Dupa cateva cursuri de specialitate, Laura Draghici confectioneaza acum tablouri vii, adica fita suprema a decoratiunilor interioare. 

Tablourile sunt facute din licheni de mai multe tipuri si culori, aranjati  astfel incat sa reproduca peisaje, simboluri zodiacale si chiar logo-uri de firma. Lichenii sunt cumparati de la firme specializate din Olanda si Israel, pentru ca Romania inca nu produce asa ceva. Se mai numesc si "plante stabilizate", pentru ca sunt tratati cu glicerină farmaceutică şi coloranţi alimentari. In mediul natural, lichenii trăiesc în cele mai dificile condiţii de pe Terra. Se cunosc peste 2.000 de specii de licheni, care cresc pe scoarţa copacilor, pe pământ, pe stânci golaşe. Lichenii sunt utilizaţi ca materie primă în diferite ramuri industriale: farmaceutică, alimentară, chimică. Utilitatea lor se datorează numărului foarte mare de substanţe chimice pe care le formează în cadrul proceselor metabolice, substanţe cunoscute sub numele de substante lichenici.

În funcţie de dimensiunile decoratiunii dorite, preţul unui astfel de tablou viu variaza, reperul fiiind suma de 1500 de lei pentru un metru patrat.

Laura Draghici poate fi gasita la studioul ei, Chic Fleuriste, amplasat în centrul Ploiestiului, în zona cunoscută sub numele generic "Casa Modei", dîn spatele Palatului Administrativ. Telefon: 0721 100 240. Mai multe imagini și informații gasiti pe facebook.com/chicfleuriste 

 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework