Imprimă această pagină

Reserved a deschis un magazin la Ploiesti chiar inainte de Martisor

Reserved a deschis un magazin la Ploiesti chiar inainte de Martisor

Ploiești, 28februarie 2023 –Inaugurarea noului magazinReserved din Ploiești Shopping City are loc astăzi, 28 februarie. Ploieștenii sunt așteptați în noua locație, unde pot descoperi cele mai recente colecții de sezon pentru femei, bărbați și copii.

Reserved  aduce noua colecție de primăvară, iar datorită spațiului generos de peste 2.200 mp, iubitorii de fashion sunt invitați să descopere o varietate de articole actuale, dar și modele clasice.Reserved se alătură celorlalte două branduri deja existente în Ploiești Shopping City – House și Cropp – și ele parte a grupului polonez de modă LPP.

Cu ocazia inaugurării, pe 28 februarie, Reserved oferă -20% discount la articolele cu preț întreg primilor 100 de clienți.

Pentru o experiență de shopping cât mai plăcută, Reserved este divizat în mai multe categorii, astfel încât să poți găsi tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta.Magazinul Reserved din Ploiești Shopping City este cel de-al 17-lea magazin al brandului din România. LPP România deține aproape 150 de magazine sub cele cinci branduri: Reserved, Sinsay, House, Cropp și Mohito.

Vino la Ploiești Shopping City și bucură-te de unul dintre cele mai așteptate branduri!