Misterul bisturielor de la Spitalul Judetean. Ce le faceti, le mancati?!

Misterul bisturielor de la Spitalul Judetean. Ce le faceti, le mancati?!

Satul de repetarea acuzatiilor chirurgului Dan Oprea, managerul Adrian Strambeanu a scos cifrele pe masa: potrivit lor, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, s-au achiziţionat, numai în 2013, 21.400 de bisturie clasice si 200 de bisturie electrice. Anual, din acelasi spital sunt externati circa 14.000 de pacienti care au suferit o intervenţie chirurgicală. 

Din statistici rezulta, indirect, ca medicul Dan Oprea are bisturie cu duiumul, pentru operatii. Pe de alta parte, greu de crezut ca acesta a innebunit cand a scris sa ii lipsesc. 

Singura concluzie valabila: bisturiele se fura din Spitalul Judetean. Minim 7001 pe an, ca sa fie valabile si afirmatia managerului, si cea a chirurgului. Adica, in jur de 20 de bisturie pe zi.

In aceasta forma, problema ramane tot in zona de responsabilitate a managerului Strambeanu. Cand cumperi 21.000 de bisturie, faci 14.000 de operatii, iar unii chirurgi se vaita ca nu sunt bisturie de ajuns, inseamna ca administrezi prost stocurile, si ca sunt favorizate furturile. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework