Multumim, Timken. Pe bune, multumim pentru tot.

Multumim, Timken. Pe bune, multumim pentru tot.

Pentru ca orele de sport se desfasoara pe un maidan, sala de sport neexistand, Scoala Sfânta Vineri din Ploieşti a demarat anul trecut o campanie de informare a autoritatilor, in scopul obtinerii de fonduri. Primaria a anuntat mai multe companii, iar ajutorul a venit din partea companiei Timken din Ploiesti, care a donat scolii suma de 100.000 de dolari. Suma este insuficienta, dar poate acoperi peste 70% din costurile unei sali de sport.

Este a doua donatie facuta de Timken, in ultimile 12 luni.

In 2013, Fundatia Timken a donat 300.000 de dolari pentru renovarea unei cladiri de pe Bulevardul Castanilor care va deveni Teatrul de Papusi al orasului, dupa ce vechiul teatru de papusi a fost revendicat si transformat in berarie. 

In 2010, Clubul Mamelor a primit o donatie consistenta tot de la Timken, constand intr-o sala de kinetoterapie  utilata complet cu aparatură performantă, mobilier nou pentru tot sediul si dotari pentru laboratorul de logopedie.

In 2008, Timken a donat 154.000 de dolari catre Habitat for Humanity Romania pentru construirea si reamenajarea unor locuinte sociale in Ploiesti

Myploiesti.ro multumeste companiei Timken, in numele tuturor ploiestenilor. Poti sa o faci si tu, dand un SHARE acestui articol.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework