Imprimă această pagină

Multumim, Timken. Pe bune, multumim pentru tot.

Multumim, Timken. Pe bune, multumim pentru tot.

Pentru ca orele de sport se desfasoara pe un maidan, sala de sport neexistand, Scoala Sfânta Vineri din Ploieşti a demarat anul trecut o campanie de informare a autoritatilor, in scopul obtinerii de fonduri. Primaria a anuntat mai multe companii, iar ajutorul a venit din partea companiei Timken din Ploiesti, care a donat scolii suma de 100.000 de dolari. Suma este insuficienta, dar poate acoperi peste 70% din costurile unei sali de sport.

Este a doua donatie facuta de Timken, in ultimile 12 luni.

In 2013, Fundatia Timken a donat 300.000 de dolari pentru renovarea unei cladiri de pe Bulevardul Castanilor care va deveni Teatrul de Papusi al orasului, dupa ce vechiul teatru de papusi a fost revendicat si transformat in berarie. 

In 2010, Clubul Mamelor a primit o donatie consistenta tot de la Timken, constand intr-o sala de kinetoterapie  utilata complet cu aparatură performantă, mobilier nou pentru tot sediul si dotari pentru laboratorul de logopedie.

In 2008, Timken a donat 154.000 de dolari catre Habitat for Humanity Romania pentru construirea si reamenajarea unor locuinte sociale in Ploiesti

Myploiesti.ro multumeste companiei Timken, in numele tuturor ploiestenilor. Poti sa o faci si tu, dand un SHARE acestui articol.