Cum va arăta Ramatuelle Ploiești, "the place to be" pentru nunți

Cum va arăta Ramatuelle Ploiești, "the place to be" pentru nunți

Situat pe DN1 Ploiești, ieșirea spre Brașov, într-un cadru natural, idilic, Ramatuelle se întinde pe o suprafață impresionantă, de peste 80.000 mp și are o capacitate totală de 1.300 de persoane, fiind unul dintre cele mai mari complexuri de evenimente din România. Cu un concept arhitectural unic, Ramatuelle îmbină elementele naturale cu construcțiile grandioase și eleganța designului interior. În acest peisaj mirific se remarcă lacul artificial, de 14.000 mp, asupra căruia au o vedere superbă cele trei saloane pentru evenimente, restaurantul, terasa exterioară și piscina infinită.

Ramatuelle poartă semnătura arhitectei Andreea Beșliu care, împreună cu echipa sa, a conceput acest spațiu ca o comuniune dintre arhitectură și natură, unde luxul este subliniat prin fiecare detaliu. Cadrul natural îmbrățișează construcțiile grandioase, iar fațadele vitrate aproape în întregime permit contemplarea din interior a lacului și a spațiului verde. Cele trei saloane pentru evenimente creează o atmosferă exclusivistă prin designul interior și elementele arhitecturale exterioare. Cu capacități cuprinse între 250 și 450 de persoane, saloanele Nouvelle, Chantelle și Amourelle oferă ambientul perfect pentru celebrarea celor mai importante momente din viața ta. Fiecare dintre cele trei saloane dispune de un ponton unde se pot organiza evenimente restrânse (cununie civilă, prezentări sau cocktail party) și unde invitații pot admira priveliștea asupra lacului.

Un punct de atracție al complexului îl reprezintă zona dedicată restaurantului Granduelle, cu o capacitate de 250 de persoane. Restaurantul are o identitate proprie, atât din punct de vedere al arhitecturii și al designului interior, cât și al facilităților de care dispune: terasă exterioară de 270 de locuri, bar, piscină infinity și zonă de promenadă. Experiența exclusivistă este completată de meniurile special create de către Chef Florin Șerban, cu o experiență de peste 20 de ani în bucătăria italiană și de echipa sa de bucătari profesioniști. Atât saloanele dedicate exclusiv evenimentelor, cât și restaurantul Granduelle, au bucătării proprii și echipe de bucătari care abia așteaptă să îți ofere experiențe culinare memorabile.

Ramatuelle e despre bun gust, strălucire, echilibru și bucuria de a trăi. Aici, într-o armonie perfectă, ai parte de experiențe care depășesc așteptările, indiferent că celebrezi un eveniment special sau îți dorești să evadezi din cotidian și să ai parte de momente relaxante în mijlocul naturii. Pentru adulți, vor fi concepute o varietate de activități de relaxare, fitness și recreere, iar special pentru copii va fi amenajat un spațiu de joacă modern. Ramatuelle își propune să devină un loc în care nunta, botezul sau orice tip de petrecere privată impresionează de la prima vedere. O echipă întreagă de specialiști este pregătită să îți planifice evenimentul până la cele mai mici detalii, oferind, totodată, suport logistic la cele mai înalte standarde.
Saloanele spectaculoase, calitatea serviciilor, rafinamentul culinar și dorința de a pune în valoare individualitatea fiecărui eveniment sunt doar câteva dintre motivele pentru care această locație devine alegerea ideală pentru a pune în scenă povești memorabile. Dacă vrei să fii uimit și îți dorești ca evenimentul tău să depășească toate așteptările, Ramatuelle te provoacă să dai frâu liber imaginației și să pășești în lumea experiențelor exclusiviste!

Descoperă întreg universul Ramatuelle pe www.ramatuelleconcept.ro și fii parte din comunitatea online pe Instagram și pe Facebook. Mai multe detalii despre ofertele pentru evenimente la 0760 693 889.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework