Imprimă această pagină

Ziua Copilului, 1 iunie 2021, la Ploiesti - programul evenimentelor

Primăria municipiului Ploiești îi sărbătorește pe copii de ziua lor, marți, 1 iunie 2021, pe frumosul Bulevard alCastanilor, între orele 10.00-20.00. Municipalitatea le-a pregătit o zi specială,plină de magie, feerie și povești, la care micuții sunt invitați să participe împreună cu familiile și prietenii.  Astfel, vor avea prilejul să intre în lumea poveștilor și să se plimbe pe cai, precum domnițele sau cavalerii de odinioară, ori să se întâlnească cu faimoase personaje din povești.
De asemenea, vor putea să guste bunătăți dulci și aromate, cum ar fi turta dulce, ciocolata, șerbetul, înghețata sau vata pe băț, la căsuțele ce vor fi plăcut amenajate pe bulevard. Fetițele, însoțite de mămici și bunici, vor fi așteptate să viziteze și Căsuța cu dichisuri. Tot cu ocazia celebrării Zilei Copilului, municipalitatea le va oferi micuților și spectacole gratuite, susținute de actorii Teatrului“Toma Caragiu”,în Sala „Imaginario”și de către artiștii Filarmonicii“Paul Constantinescu”, la Sala “Ion Baciu”. Programul spectacolelor va fi următorul:

Sala „Imaginario”- de la ora 11.00 – piesa de teatru “Prostia Omenească”; -    de la ora 16.30 și de la ora 18.30 -  piesa de teatru “Pecetea Fermecată”.
Sala “Ion Baciu” – ora 12.00 – Concertul pentru copii “Petrică și Lupul”.

Precizăm că,accesul la spectacolele sus amintite este gratuit și se va realiza în limita locurilor disponibile, cu mențiunea că, la Teatrul “Toma Caragiu”accesul se va realiza în baza tichetelor pe care ploieștenii le pot ridica, începând de astăzi, de la Agenția de bilete a teatrului. Spectacolele se vor desfășura cu respectarea normelor sanitare și de siguranță, care se impun în această perioadă. Partenerii Primăriei Municipiului Ploiești la aceste evenimente sunt S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., Teatrul „Toma Caragiu” și Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești.