gradinaculegume.ro, primul magazin online al producatorilor din Ploiesti-Prahova

gradinaculegume.ro, primul magazin online al producatorilor din Ploiesti-Prahova

Criza generata de noul coronavirus a dus la disparitia multor produse din supermarketuri, iar asta a dus la cresterea cererii de produse direct de la producatori. Nu doar in Ploiesti, ci in toata tara. In Ploiesti, insa, lucrurile o iau in directia buna. Acum doua saptamani a aparut un grup de facebook dedicat producatorilor locali, care a facut prima legatura dintre producatorii agricoli si consumatori. Grupul are insa functionalitati limitate: e foarte greu sa gasesti o anumita leguma, sau sa gasesti pe cineva de la care sa cumperi mai multe feluri de produse. Noroc, insa, ca a aparut https://gradinaculegume.ro/ 

Pe gradinaculegume.ro/ orice producator isi poate face cont si isi poate posta produsele in maxim 30 de minute. Nu va exista nici un cost, pe toata durata acestei crize, anunta initiatorii site-ului. Doar cateva reguli:

1. magazinele online vor fi validate printr-o procedura care va include o conversatie telefonica si una prin mesageria whatasapp, pentru a preveni aparitia de conturi false.

2. toate produsele postate de producatori vor fi validate, pentru a preveni inselatoriile sau farsele de prost gust.

3. de livrare/incasare se va ocupa fiecare producator in parte, conform dorintelor personale.

Pe de cealalta parte, consumatorii au sansa ca, facand o singura comanda pe https://gradinaculegume.ro/ sa trimita cererile lor de produse la mai multi producatori. Iti pot alege, de asemenea, produsele in functie de pret si de metodele de livrare, si vor avea la indemana, oricand, istoricul comenzilor anterioare pe care le pot repeta cu un singur click, daca au fost multumiti.

Stii vreun producator agricol, de legume fructe, alimente gata de servit sau conserve? Spune-i sa se inscrie, gratuit, pe https://gradinaculegume.ro/ 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework