niste ploiesteni au construit o piață în mijlocul internetului

niste ploiesteni au construit o piață în mijlocul internetului

Agricultorii care s-au vazut cu pietele inchise, crescatorii de vite care nu mai au unde sa-si vanda branza si ciobanii care au prea multi miei in preajma Pastilor au acum o solutie facila de a-si vinde marfa: o piata online, in care fiecare dintre ei isi poate face un magazin online, prelua comenzi din toata Prahova si livra direct cumparatorilor.

"Piata este "construita" pe https://piataprahova.ro/ de catre constructorii IT de la https://gradinaculegume.ro/. Cele doua site-uri functioneaza impreuna si ofera functionalitati unice", spun fondatorii:

1. Configurarea unui magazin online dureaza 5 minute daca te-ai mai logat vreodata pe un site si 15 minute daca esti la prima experienta. 

2. Fiecare producator isi stabileste singur politicile de pret si de livrare, nu exista conditionari de nici un fel. 

3. Nu exista nici o taxa de platit, nici un comision de achitat. Echipele piataprahova.ro si gradinaculegume.ro garanteaza asta, pe toata durata crizei coronavirus.

4. Validarea produselor postate are doar rolul de a preveni aparitia falsilor producatori, a fraudelor online si a escrocheriilor. 

5. Cumparatorii au avantajul ca fac o singura comanda, indiferent de la cate magazine online ale producatorilor vor sa comande produse. 

Stii vreun producator agricol, de legume fructe, alimente gata de servit sau conserve? Spune-i sa se inscrie, gratuit, pe https://gradinaculegume.ro/ sau pe https://piataprahova.ro/ 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework