13 ani de succes in remodelare corporala - Souplesse Body Spa Ploiesti

13 ani de succes in remodelare corporala - Souplesse Body Spa Ploiesti

Souplesse Body Spa, cel mai avansat tehnologic salon de remodelare corporala din Ploiesti, se pregateste pentru aniversarea a 13 ani de activitate. Evenimentul va fi avea loc chiar pe 13 iunie si va fi marcat cu un eveniment orivat si cu promotii la tratamentele cosmetice care au facut celebru acest spa.

Souplesse Body Spa este modelul de urmat pentru orice antreprenor de provincie. Diana Maria Horne a inceput devreme, si-a pastrat focusul pe activitati de remodelare corporala, a investit permanent in echipamente de top si in instruirea oamenilor si a mentinut preturile sub nivelul celor din Capitala. Rezultatul este acesta: Souplesse Body Spa a avut un numar de clienti stabili cat sa implineasca 13 ani (enorm, pentru Romania, unde o firma traieste in medie 3 ani) si domina destul de autoritar piata serviciilor cosmetice din Ploiesti si periurban, adica o piata de 250.000 de persoane. 

Investitiile in tehnologia de top, desi nu sunt deloc mici, au adus si cele mai importante incasari. "Nu ar da nimeni intre 600 si 3000 de lei pentru un tratament care nu aduce beneficii vizibile. Or, o combinatie VelaShape3 cu criolipoliza, cel mai bun tratament mixt, dupa parerea mea, are efecte vizibile dupa fiecare sedinta in parte, efectiv vezi cum se schimba aspectul pielii si cum dispare grăsimea inestetica de pe abdomen, fese, coapse, șolduri, brațe. talie", explica Diana Maria Horne, detinatoarea brandului Souplesse Body Spa.

Souplese Body Spa - info

Citeste si Totul despre remodelarea corporala: Ce este remodelarea corporala? Remodelarea corporala doare? Ce riscuri aduce folosirea acestor tratamente? Remodelarea corporala te ajuta si cand mananci ca un spart? Cum alegi tratamentele de remodelare corporala? Unde sa te duci sa faci remodelare corporala?

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework